CSM Galați primește replica Stelei la patinoarul Dunărea

503
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

La trei săptămâni distanță de precedentul joc de pe teren propriu echipa de hochei de la CSM Galați va juca duminică, 29 octombrie, un nou meci pe gheața de acasă. De la ora 18.30, formația pregătită de Julius Penzes și Cornel Chiriță va juca al doilea meci din dubla cu CSA Steaua București din Cupa României.

Meciul cu Steaua este abordat de gruparea gălățeană după două înfrângeri consecutive în faza grupelor din Cupa României. Prima dintre ele a fost chiar pe teren propriu, 3-4 cu Fenestela, cealaltă chiar cu cei de la Steaua, joi, la Otopeni, tot la limită, scor 4-5. În afara celor două înfrângeri gruparea gălățeană a mai jucat un meci în Cupa României, faza grupelor, meci câștigat la Târgu Secuiesc cu scorul 2-1 pe terenul celor de la Fenestela.

În actuala ediție a Cupei României echipele participante au fost împărțite în două grupe A și B. În Grupa A vor juca: CSM Corona Brașov, SC Miercurea Ciuc și ACSH Gheorgheni – cele trei echipe din România ce activează și în Erste Liga, în timp ce în Grupa B au fost repartizate formațiile: CSA Steaua București, CSM Galați, ACSH Fenestela 68, ACS Sapientia U23.

În faza grupelor echipele vor juca fiecare cu fiecare, meciuri tur-retur. Primele două din fiecare grupa vor obține calificarea în semifinale. Locul 1 din Grupa A va juca cu a doua clasată din Grupa B, în timp ce prima clasată din Grupa B va juca cu echipa de pe locul doi din Grupa A. În afara jocului de duminică cu CSA Steaua hocheiștii de la CSM Galați mai au de jucat o dublă în faza grupelor din Cupă, cu cei de la Sapientia U23, 22 decembrie, la Galați, 4 ianuarie, la Cârța.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal