Liga a IV-a continuă cu etapa a VI-a. Meciuri captivante la Ivești și Independența

449
sursa foto: Facebook/Siretul Cosmești

Liga a IV-a continuă la finalul acestei săptămâni cu meciurile din etapa a VI-a. Două dintre meciurile etapei captează atenție. În primul, chiar sâmbătă, la Ivești, pe stadionul ”Nicu Nour”, se vor înfrunta două dintre medaliatele sezonului trecut, Gloria Ivești, bronzul precedentei ediții de campionat, și Voința Cudalbi – campioana en-titre. Se anunță un meci mai mult decât interesant, cele două echipe nu au avut cel mai fericit debut de campionat. Gazdele de la Gloria sunt în subsolul clasamentului, locul 11 din 13, cu doar 3 puncte, este adevărat acumulate după doar trei jocuri disputate, în timp ce campionii de la Cudalbi sunt pe 6 cu 8 puncte, un joc mai mult față de echipa din Ivești.

Duminică va avea loc un alt meci reper al etapei. Pe terenul din Independența liderul surpriză al campionatului, Victoria Independența, va juca cu echipa de pe locul doi. Pentru a-și păstra poziția de lider și după etapa a VI-a cei de la Independența au varianta unui meci egal, în timp ce Siretul Cosmești poate prelua șefia în județ doar în cazul unei victorii.

Celelalte jocuri ale etapei: Viitorul Umbrărești – Alegria Matca, Avântul Drăgănești – Covurluiul Târgu Bujor, Lascăr Schela – Muncitorul Ghidigeni, Agrostar Tulucești – Progresul Munteni, Șoimii Foltești – stă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal