Meciuri cu CSA Steaua pentru hocheiștii de la CSM Galați

703
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După o pauză competițională de aproape trei săptămâni, meciurile revin în actualitate pentru hocheiștii de la CSM Galați. Joi și duminică, 26 și 29 octombrie, în ambele zile începând cu ora 18.30, formația gălățeană va juca două meciuri în Cupa României cu CSA Steaua București.

Prima dată joi, 26 octombrie, CSM Galați va juca pe terenul celor de la CSA Steaua, urmând ca duminică cele două echipe să se confrunte la Galați, Patinoarul Dunărea.

După ce a disputat două meciuri în actuala ediție a Cupei României, ambele cu Fenestela, hocheiștii de la CSM Galați împart prima poziție a clasamentului cu formația covăsneană. Cele două echipe și-au împărțit victoriile, CSM Galați a învins la Târgu Secuiesc, scor 2-1, Fenestela a câștigat la Galați, scor 4-3.

Pentru cei de la CSA Steaua București meciurile cu formația gălățeană sunt primele din actuala ediție a Cupei României.

În actuala ediție a Cupei României echipele participante au fost împărțite în două grupe A și B. În Grupa A vor juca: CSM Corona Brașov, SC Miercurea Ciuc și ACSH Gheorgheni – cele trei echipe din România ce activează și în Erste Liga, în timp ce în Grupa B au fost repartizate formațiile: CSA Steaua București, CSM Galați, ACSH Fenestela 68, ACS Sapientia U23.

În faza grupelor echipele vor juca fiecare cu fiecare, meciuri tur-retur. Primele două din fiecare grupa vor obține calificarea în semifinale. Locul 1 din Grupa A va juca cu a doua clasată din Grupa B, în timp ce prima clasată din Grupa B va juca cu echipa de pe locul doi din Grupa A.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal