3-0 și cu campioana Bulgariei. CSM Arcada conduce cu 6 puncte grupe de Liga Campionilor de la Galați

442
foto: CS Arcada Galați/Facebook

1.200 de spectatori, intrarea a fost pe baza unui bilet de 15 lei, au fost prezenți în tribunele Polivalentei gălățene la meciul doi al campioanei României din runda finală de calificare în grupele Ligii Campionilor CEV.

CSM Arcada a învins, scor 3-0, Neftohimik Burgas, campioana Bulgariei, după o prestație un pic mai slabă a formației gălățene față de jocul de ieri. Echipa lui Sergiu Stancu a câștigat primul set cu scorul 25-20. Campionii României au dominat setul, au condus cu 8-5, 16-13, 21-18. Bulgarii s-au apropiat la 23-20, Sergiu Stancu a apelat la experiența lui Teo Lopes, iar brazilianul cu o dublă, ambele cu blocajul, a adus stabilit scorul primului set la 25-20.

Setul secund a fost cel care a decis, din punct de vedere psihologic învingătoarea. CSM Arcada s-a impus în prelungiri cu scorul 27-25, după ce a irosit două șanse de închide parțialul. Jucătorii formației gălățene au comis mai multe erori, în special la serviciu, Butnaru, Hamacer, dar și cu atacul Butnaru.

Setul trei a avut aceeași desfășurare precum cel inaugural, iar CSM Arcada s-a impus cu 25-16.

Theo Lopes a fost cel mai bun marcator al meciului cu 13 puncte realizate. Andrei Butnaru a fost cel mai bun la blocaj cu 4 blocaje reușite, Javad Karimi s-a evidențiat și cu serviciul, coordonatorul iranian a reușit doi ași.

CSM Arcada conduce în grupa de calificare în CEV Champions League cu 6 puncte, maximum, setaveraj 6-0. Duminică, de la aceeași oră 18.00, CSM Arcada va juca cu grecii de la Olympiacos Pireu, meci ce poate fi chiar finala grupei de Liga Campionilor de la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal