CSM Arcada joacă ”finala” rundei finale de calificare în grupele CEV Champions League

172
foto: CS Arcada Galați/Facebook

După victoriile cu campioanele din Ucraina și Bulgaria, CSM Arcada Galați, campioana României, mai are de făcut un singur pas pentru calificarea directă în grupele competiției supreme continentale CEV Champions League.

Duminică, de la ora 18.00, echipa pregătită de Sergiu Stancu va juca cu o altă campioană, cea a Greciei, Olympiacos Pireu. La fel ca CSM Arcada și grecii sunt neînvinși în turneul de la Galați, doar că au pierdut două seturi. Pentru a se califica direct în grupele Ligii Campionilor gălățenii au nevoie de victorie. Chiar și în cazul unei înfrângeri campionii din Galați au șanse foarte mari de calificare în grupe, dar de pe locul doi. Ultima zi a grupei de la Galați va începe de la ora 15.00, cu jocul dintre cele două echipe fără șanse de a avansa în faza următoare Neftohimik Burgas – Prometey Dnipro.

Opt echipe pe trei locuri!

În runda finală de calificare în grupele Ligii Campionilor participă opt echipe împărțite în două grupe de patru, trei dintre ele vor obține calificarea în grupele principale. În timp ce în grupa de la Galați două echipe s-au desprins și vor juca o adevărată finală, în cealaltă grupă, la Belgrad, Guaguas Las Palmas, Spania, conduce cu 6 puncte, 6-0 setaveraj, Hypo Tirol Innsburk, Austria, este pe doi cu 3 puncte, 3-3 setaveraj, Partizan Belgrad, Serbia, ocupă locul trei cu 3 puncte, setaveraj 3-4, iar grupa este încheiată de Budva, Muntenegru, fără puncte.

În ultima etapă în primul meci al zilei, de la ora 18.00, Hipo Tirol Innsburk întâlnește Budva, iar Guaguas Las Palmas va juca de la ora 21.00, cu gazdele de la Partizan Belgrad. Pentru calificare voleibaliștii formației campioane a României au nevoie să câștige minimum două seturi, un punct, indiferent de rezultatele din cealaltă grupă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal