CSM Arcada joacă la Galați meciurile din Liga Campionilor!

370
foto: CS Arcada Galați/Facebook

După calificarea în grupele Ligii Campionilor principala dilemă a fanilor gălățeni era locul, sala, unde își vor disputa meciurile de pe teren propriu multipla campioană a României. Clubul gălățean a anunțat că jocurile se vor disputa la Galați, la Sala Sporturilor Dunărea. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe pagina de facebook CS Arcada Galați.

Primul meci de la Galați, Sala Sporturilor Dunărea, va fi jucat de campioana României la 29 noiembrie, ora 18.00, cu vicecampioana Belgiei, Greenyard Maaseik, joc ce va conta pentru etapa a II-a din faza grupelor.

La 14 decembrie, ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea din Galați urmează să sosească LVI Praga, campioana Cehiei, meci din cadrul etapei a III-a din faza grupelor, iar la 9 ianuarie, de la obișnuita oră 18.00, campioana României va primi replica în sala proprie a celor de la Cucine Lube Civitanova, vicecampioana Italiei.

Până la meciurile de la Galați formația campioană a României va debuta miercuri, 22 noiembrie, de la ora 21.30, în Italia, în prima etapă a grupei E, pe terenul celor de la Cucine Lube Civitanova. Celelalte jocuri din deplasare vor fi jucate de CSM Arcada la 21 decembrie, în Belgia, ora 21.30, cu Greenyard Maaseik, și 17 ianuarie, ora 20.30, În Cehia, la Praga.

CSM Arcada evită astfel să joace meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor pe teren neutru, în alte orașe din țară, așa cum au făcut-o alte două campioane ale Galațiului, echipa de volei feminin CSU Metal Galați ce a evoluat la Buzău și București, Sala Rapid, în grupele CEV Indesit Champions League, sau FC Oțelul în grupele UEFA Champions League.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal