”Depinde de noi să ne calificăm în play-off”, profesorul Savu după înfrângerea de la Râmnicu Sărat

569
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a pierdut vineri primul meci după o serie de șase etape încheiate cu punct sau puncte. Lieștiul a cedat cu scorul 1-4 (1-1) jocul de la Râmnicu Sărat cu una dintre contracandidatele la un locurile de play-off CSM Râmnicu Sărat.

Legat de jocul de la Râmnicu Sărat profesorul Cătălin Savu, antrenorul de la Sporting Liești, ne-a declarat: ”Este un rezultat care ne dezamăgește. Am avut o primă repriză foarte bună cu gol marcat și încă două mari ocazii de gol. Păcat de greșeala apărută în minutul 45+1, această greșeală se întâmplă o dată în viață, care a adus egalarea înainte de pauză. Această egalare ne-a apăsat și în repriza a doua, imediat ce s-a reluat jocul, iar asta a contat enorm, gazdele punctând în continuare de două ori. Toate situațiile avute de adversari s-au materializat în goluri. Un rezultat la care nu ne așteptam și care ne dă de gândit pentru meciurile ce urmează”, ne-a spus profesorul Savu.

Tehnicianul echipei din Liești ne-a mai spus că întâmpină probleme extra-sportive: ”Avem în continuare probleme când meciurile se dispută în timpul săptămânii și nu în weekend”. La Sporting Liești jucătorii dețin și locuri de muncă, asta pe lângă antrenamentele și meciurile cu cea mai longevivă echipă din Liga a III-a.

Chiar dacă au irosit o primă oportunitate de a-și consolida prezența în play-off profesorul Savu consideră că accederea în grupa superioară este la mâna echipei pe care o pregătește. ”Mergem înainte, depinde de noi să ne calificăm în play-off pentru prima oară în istoria clubului”.

Sporting Liești este pe locul trei în clasamentul seriei a II-a din Liga a III-a cu 23 de puncte, patru puncte mai mult decât echipa de pe locul cinci, CSM Râmnicu Sărat. Locul cinci este primul care asigură prezența în play-out la finalul sezonului regulat. Pentru Sporting Liești urmează meciul de pe teren propriu, ultimul din acest an, cu liderul la zi Metalul Buzău, 25 noiembrie, ora 14.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal