Hocheiștii CSM-ului au învins liderul!

1165
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați a obținut o victorie importantă în Campionatul Național de Seniori. Jucătorii formației gălățene au învins liderul la zi al Campionatului Național de Seniori, ACSH Gheorgheni, după un joc cu 10 goluri, 60 de minute de eliminare sau 44 de intervenții ale celor doi portari.

CSM Galați a condus pe tot parcursul jocului. Prima dată Vladislav Teamriuc a deschis scorul în minutul 17, la o fază destul de confuză, direct de la angajament. Cu 1-0 socrul după 20 de minute harghitenii au revenit pe tabelă cu un gol marcat în urma unui șut de penalitate, la trei minute de la reluarea părții secunde. Imediat după egalare Emelianenko a marcat cu un șut dintre cercurile de angajament pentru 2-1, în minutul 24, moment al jocului în care CSM Galați evolua cu om în plus pe gheață. Chiar dacă gălățenii au marcat pentru 3-1, Teamriuc a înscris cu un șut direct la poartă de la jumătate treimii harghitene, la a doua pauză s-a intrat cu scorul 3-2, cei de la Gheorgheni au marcat cu puțin este un minut înainte de a doua pauză, într-un moment al jocului în care evoluau cu doi jucători în plus pe gheață.

Ultima treime a fost definitorie în a decide câștigătoarea, CSM Galați a câștigat treimea 4-1, grație unui parțial 3-0 în trei minute. Baskov a fructificat un power play al gălățenilor și a urcat tabela la 4-2. ACSH Gheorgheni s-a apropiat la 4-3, gol marcat tot într-un moment al jocului în care evolua cu om în plus.

Roland Benedek a fructificat o pasă din spate de la Mircea Constantin a trecut CSM Galați în avantaj 5-3, minutul 54, Patrick Machala cu un gol marcat dintr-o poziția aproape imposibilă, paralel cu linia porții, a adus pentru prima oară în meci un avans de trei goluri pentru CSM Galați, scor 6-3, minutul 55, iar tabela a fost închisă de Mircea Constantin cu golul de 7-3, în același minut 55.

Victoria cu ACSH Gheorgheni de miercuri este a doua pentru CSM Galați în actuala ediție a Campionatului Național de Seniori. Gălățenii sunt pe locul 4 în ierarhia la zi din CNS cu 7 puncte acumulate 6 jocuri.

Pentru CSM Galați urmează alte două meciuri pe teren propriu, 25 și 26 noiembrie, cu CSA Steaua București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal