Hocheiștii CSM-ului au pierdut prima confruntare cu liderul CN Seniori

379

Hocheiștii de la CSM Galați au plătit tribut debutului de meci în primul joc al dublei de la Galați cu liderul la zi al Campionatului Național de Seniori, ACSH Gheorgheni. Jocul de la Patinoarul Dunărea a fost pierdut de echipa gălățeană, scor 2-4, (1-2, 1-1, 0-1)după un joc în care gălățenii ar fi meritat cel puțin un scor mai strâns, dacă nu chiar mai mult.

Harghitenii au deschis meciul hotărâți, iar în minutul 9 echipa din Gheorgheni avea deja 2-0, cu două goluri marcate într-un interval de 11 secunde. Gălățenii și-au revenit din ”anestezie” și au strâns tabela în minutul 12, Benedek Roland a marcat pentru 2-1, scorul după 20 de minute, gol marcat de echipa pregătită de Julius Penzes în situație de inferioritate numerică.

Partea secundă a debutat cu o altă reușită a echipei din Gheorgheni, în minutul 22 ACSH Gheorgheni a marcat pentru 3-1. De data asta gălățenii au replicat rapid, iar în minutul 24 au reveni la un gol în spate. După ce Mircea Constantin a trecut pe lângă egalare, Onodi s-a evidențiat cu câteva parade ce a menținut deficitul de pe tabelă la doar un gol. Jucătorii gălățeni chiar au marcat pentru 3-3, cu 2.15 minute rămase din repriză, dar reușita nu a fost validată, unul dintre hocheiștii CSM-ului a trecut prin semicercul din fața porții echipei din Gheorgheni.

In finalul reprize secunde a fost și o secvență dintr-un alt sport, doi jucători s-au luat la bătaie. Repriza pugilistică s-a încheiat cu pedeapsă de meci pentru Teamriuc de la CSM Galați și finlandezul Mesikämmen de la Gheorgheni.

Mai activi în ofensivă harghitenii au marcat și pentru 4-2, reușită ce nu a mai putut fi contestată de gruparea gălățeană.

Miercuri, de la ora 18.30, CSM Galați și ACSH Gheorgheni se vor întâlni din nou, la Galați, Patinoarul Dunărea, într-un meci din Campionatul Național de Seniori. CSM Galați este pe locul 5 în CNS cu 4 puncte acumulate din 5 jocuri, în timp ce echipa din Gheorgheni conduce competiția internă cu 27 de puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal