Lieștiul a condus aproape o repriză, dar a pierdut la Râmnicu Sărat!

596
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a ieșit înfrântă din penultima deplasare din acest an. Chiar dacă au condus aproape o repriză elevii profesorului Savu au pierdut, scor 4-1 (1-1), jocul de la Râmnicu Sărat cu gazdele de la CSM.

În prima repriză Lieștiul a avut o prestație foarte bună, gălățeni au condus, a marcat Viorel Costea. Gruparea din Râmnicu Sărat a egalat în prelungirile primei reprize în urma unei erori a celor de la Liești. În partea a doua gazdele au reușit un 3-0 cu care și-au adjudecat punctele ce complică lupta pentru locurile de play-off din serie.

Meciul a fost abordat de Sporting Liești cu formula: Cilighidreanu – Țopa, Podașcă, Maftei, Bădilaș, Chiriac, Crihană, Iacob, Filip, Grigoraș, Costea. Au mai jucat: Munchiu, Coman, Mihu, Dima.

Sporting Liești este pe locul trei în clasamentul seriei a II-a din Liga a III-a cu 23 de puncte 13 jocuri, un joc mai mult și trei puncte în plus față de Unirea Braniștea. Formația din Liești are un avans de patru puncte față de CSM Râmnicu Sărat formație ce ocupă locul 5 în serie, primul care asigură prezența în play-out-ul seriei.

În acest an Sporting Liești mai are de jucat două meciuri. Prim dată sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 14.00, pe ”Liești Arena” gălățenii vor juca cu liderul la zi Metalul Buzău, meci din etapa a XIV-a, iar anul va fi încheiat cu un joc pe terenul celor de la Viitorul Șuțești, 2 decembrie.

Sezonul de primăvară va debuta în luna martie a anului 2024, iar Sporting Liești va juca pe teren propriu cu CSM Focșani, 9 martie. Va urma meciul de la Limpeziș, 16 martie, iar sezonul regulat va fi încheiat de formația din Liești cu jocul de pe teren propriu în care va întâlni Dacia Unirea Brăila, 23 martie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal