Liga a IV-a continuă cu etapa a 12-a, penultima din tur. Meciuri amânate din cauza condițiilor meteo nefavorabile!

Campionatul Ligii a IV-a programează duminică, 19 noiembrie, meciurile din etapa a 12-a, penultima din turul campionatului. Chiar dacă vor întâlni echipe din partea a doua a clasamentului, cele trei formații din față nu vor avea misiuni ușoare în penultima etapă a turului.

UPDATE: Meciul a fost amânat. Liderul la zi Voința Cudalbi joacă pe terenul celor de la Progresul Munteni, formație admisă în acest sezon în primul eșalon județean. Gruparea din Cudalbi este singura din campionat fără înfrângere în acest sezon, în timp ce formația din Munteni este pe 12 în clasament, 7 puncte după 9 jocuri disputate. Meciul a fost amânat!

A doua clasată Covurluiul Târgu Bujor are cea mai dificilă misiune dintre echipele din față, vicecampioana va juca pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni, echipa de pe locul 8 cu 12 puncte.

Alegria Matca, echipa de pe locul 4 în ierarhia la zi joacă în etapa de duminică pe terenul celor de la Agrostar Tulucești. Formația din Matca a acumulat 22 de puncte după 9 meciuri disputate, în timp ce Tuluceștiul este pe 9 cu 12 puncte din 10 jocuri.

Fostul lider Victoria Independența joacă duminică pe teren propriu cu Avântul Drăgănești, locul 13, ultimul, singura formație fără punct câștigat în actuala ediție de campionat.

Etapa a 12-a programează și un derby de clasament. Lângă sonde, la Schela, gazdele de la ACS Lascăr Schela, locul 7 cu 12 puncte, vor juca cu Gloria Ivești, formație ce abordează jocul de la Schela după o serie de patru victorii consecutive.

În celălalt meci al etapei nou promovata Șoimii Foltești va juca pe terenul celor de la Viitorul Umbrărești. Cele două adversare de duminică sunt vecine de clasament înaintea etapei. Viitorul este pe 10 cu 8 puncte din 11 jocuri, în timp ce echipa din Foltești este pe 11 cu 8 puncte, 10 jocuri.

Altfel, alte două meciuri din al doilea eșalon județean au fost amânate: Luceafărul Berești – Viitorul Frumușița și Prutul Vlădești – Răzeșii Valea Mărului.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.