Meciuri cu Steaua pentru hocheiștii de la CSM Galați

La concurență cu meciul de baschet din LNBM de la Sala Sporturilor ”Dunărea” dintre CSM Galați și SCM Timișoara sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18.30, sau cu debutul meciului de duminică, (ora 18.30), suprapus cu finalul jocului din Superligă dintre Oțelul și CSU Craiova, hocheiștii de la CSM Galați vor juca sâmbătă și duminică două meciuri importante pentru accederea în grupa superioară a Campionatului Național de Seniori, la Galați, Patinoarul ”Dunărea”, cu cei de la CSA Steaua București.

În actuala ediție a CN Seniori hocheiștii de la CSM Galați au jucat șase meciuri din care au câștigat două și au pierdut patru. Cu 7 puncte acumulate în cele șase jocuri disputate formația gălățeană este pe locul 4 în ierarhia la zi din competiția internă. Cei de la Steaua sunt pe cinci în competiția seniorilor cu cu șase puncte câștigate în cinci meciuri.

CSM Galați și CSA Steaua s-au întâlnit de două ori în acest sezon, de fiecare dată în Cupa României. La Galați a fost un meci cu 15 goluri încheiat cu victoria formației pregătite de Julius Penzes și Cornel Chiriță, scor 9-6, în timp ce la Otopeni bucureștenii s-au impus cu 5-4.

Pentru fiecare dintre cele două jocuri intrarea se va face în baza unui bilet ce poate fi achiziționat în ziua meciului de la Patinoarul ”Dunărea” cu 10 lei prețul de achiziție.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.