United a învins CFR-ul, la Timișoara!

Campionii de la CS United Galați au trecut cu victorie peste dificila deplasare de la Timișoara, acolo unde a întâlnit CFR-ul timișorean, liderul Ligii I de futsal până înaintea jocului cu gruparea gălățeană. Echipa pregătită de Florin Ignat s-a impus cu scorul 3-1, după un meci în care a fost în permanență la conducere.

La pauză a fost 2-0 pentru United. Columbianul Deiby Pamplona, în minutul 5, a deschis scorul, Iulian Cojocaru a dublat avantajul vizitatorilor, în minutul 7. United a încheiat repriza inaugurală cu 5 greșeli colective pe tabelă, a cincea a fost comisă de gălățeni cu minute buna înainte de sunetul sirenei pentru final de repriză, dar jucătorii campioanei gestionat perfect finalul fără să mai comită greșeli.

În partea a doua gazdele au marcat pentru 2-1 prin Gustavo, la trei minute de la reluarea meciului, dar Iulian Cojocaru în minutul 27 a stabilit scorul final, 3-1 United. Asta chiar dacă în finalul meciului gazdele au atacat cu cinci contra patru.

În urma victoriei de la Timișoara formația gălățeană preia conducerea în Liga I de futsal cu 22 de puncte din 8 jocuri, un punct mai mult, dar și un joc mai puțin față de echipa de pe locul doi CFR Timișoara. Gruparea gălățeană este singura din Liga I de futsal ce nu a pierdut în acest sezon.

CS United mai are de disputat meciul din etapa a V-a cu FK Odorheiu Secuiesc, joc ce este programat pentru 24 noiembrie, în Harghita.

Pentru CS United urmează meciul de pe teren propriu cu nou promovata Șoimii Șimand. Meciul se va disputa luni, 20 noiembrie, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor Dunărea, în cadrul primei etape din retur.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.