United a marcat de 19 ori în victoria cu scor record cu Șoimii Șimand

Campioana României, CS United Galați, a obținut o nouă victorie cu scor record în campionatul Ligii I de futsal. După 16-0 cu West Deva sau 12-7 cu Luceafărul Buzău, jucătorii campioanei au marcat de 19 ori în victoria cu Șoimii Șimand, scor 19-2, (la pauză 9-1) victorie ce depășește toate recordurile de eficacitate în actuala ediție a primului eșalon de futsal.

S-a marcat un gol la puțin peste două minute, iar cei de la United mai au nevoie să marcheze 13 goluri pentru a ajunge la 100 de goluri înscrise în acest sezon.

Șapte dintre golurile gălățenilor au fost marcate de juniorii campionilor. Mihai și Albert Cireș au marcat câte trei goluri, un alt junior Dima și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Pentru United au mai punctat: Araujo, două, A. Sase două, Dudău, două, Deiby două, Cojocaru patru.

Cu 25 de puncte United este prima în Liga I de futsal două punte mai mult, dar și un meci în minus față de CSM Deva, echipa de pe locul doi. Vineri, 24 noiembrie, de la ora 19.00, United va juca restanța cu FK Odorheiu Secuiesc, în Harghita.

După meciul de la Odorhei gălățenii vor rămâne în zonă pentru meciul de duminică, 26 noiembrie, de pe terenul ultimei clasate CSM Târgu Mureș. În afara celor două jocuri din finalul săptămânii formația gălățeană va mai juca în acest an un meci, la Galați, cu CSM Deva, în jurul datei de 3 decembrie.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.