United joacă vineri derby-ul turului Ligii I

108
foto: CS United Galați/Facebook

După victoria cu scor record de luni, 16-0 cu West Deva, campionii de la CS United Galați vor juca vineri un nou meci în Liga I de futsal. De la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara echipa pregătită de Florin Ignat va întâlni liderul la zi al campionatului CFR Timișoara, în derby-ul turului sezonului regulat, meci ce se va disputa în cadrul etapei a IX-a din Liga I, ultima din tur.

United este pe trei în ierarhia la zi din primul eșalon de futsal cu 19 puncte acumulate în 7 jocuri, singura echipă fără înfrângere din campionat. Linia de clasament a campionilor este formată din 6 victorii și o remiză (egalul s-a înregistrat pe terenul contracandidatei la titlu CSM Deva). În 7 jocuri CS United a marcat 65 de goluri, cea mai bună ofensivă din campionat, și a încasat 14 goluri, cea mai bună defensivă din Ligă, la egalitate cu CFR Timișoara.

Adversarii de vineri ai campionilor sunt pe primul loc în campionat cu 21 de puncte din 8 jocuri, o înfrângere. Timișorenii au pierdut primul meci din acest sezon marți în jocul de pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0.

Florin Ignat, antrenorul campionilor României, se așteaptă la un meci greu în jocul de la Timișoara, CFR-ul timișorean s-a întărit consistent în acest sezon.

Pentru noi este o perioadă încărcată, avem mult meciuri și sperăm să ieșim bine din ea. În acest sezon CFR Timișoara este o echipă mult schimbată față de sezonul trecut, au adus jucători foarte buni, sezonul acesta sunt și numeric cu jucători, au echipă foarte bună, nu întâmplător sunt pe primul loc. Au în lot și un campion mondial la minifotbal, îl felicităm pe această cale, dar mergem acolo să luăm cele trei puncte”, a spus Florin Ignat pentru United TV.

După jocul de la Timișoara cei de la United nu vor avea prea mult timp de refacere, campionii României vor juca luni, 20 noiembrie, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor Dunărea, cu nou promovata Șoimii Șimand.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal