Victorie strânsă pentru CSM Galați cu Sapientia U23

565
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați a încheiat cu patru puncte cele două jocuri din Campionatul Național de Seniori cu Sapientia U23. Înfrângerea de ieri din patru reprize a fost ”răzbunată” de hocheiștii de la CSMG cu o victorie strânsă, scor 3-1, tot pe terenul celor de la Sapientia.

Jucătorii formației gălățene au deschis rapid scorul în jocul de la Cârța. În minutul doi Alexei Baskov a marcat, pasă Paior și Yemelianenko. Sapientia a egalat spre finalul primei reprize, în minutul 16, gol marcat în superioritate numerică. Cu câteva minute înaintea golului egalizator au fost ceva secvențe dintr-un alt sport, o bătaie, patru jucători au fost sancționați cu pedeapsă de meci, Teamriuc și Chernyuk au încheiat prematur meicul din partea CSM-ului.

După o repriză secundă fără prea multe evenimente, CSM Galați s-a desprins la 2-1 în minutul 51, a marcat Paior, pasă Neznamov și Baskov. În finalul jocului gazdele au scos portarul, decizie ce a însemnat golul de 3-1 al gălățenilor marcat de Alexei Baskov cu trei secunde înainte de finalul jocului.

  • CSM Galați:
    • Onodi Otto, Magor Szopos – portari;
    • Hildebrand Szabolcs, Evgeni Yemelianenko – Olexander Alexandrov, Konstantin Chernyuk – Cătălin Berdilă (căpitan), Szocs Attila – Raduly Norbert – fundași;
    • Alexei Baskov, Aleksander Neznamov, Sergei paior – Patrik Machala, Mircea Constantin, Vladislav Teamriuc – Remus Ghoerghe, Raul Maftei, Danazli Vilmos Gergo – Sillo Huba, Benedek Roland, Andrei Buleandră, Raduly Szabolcs – atacanți.

Victoria de la Cârța este prima din actuala ediție a Campionatului Național de Seniori pentru CSM Galați. În precedentele trei jocuri formația pregătită de Julius Penzes a pierdut 1-6 și 3-6 cu CSM Corona Brașov și 5-6, ieri, cu Sapientia U23.

Pentru CSM Galați urmează două meciuri în două zile, ambele în Campionatul Național de Seniori, ambele la Galați. Marți și miercuri, 14 noiembrie și 15 noiembrie, gălățenii vor juca cu ACSH Gheorgheni.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal