Transfer pentru Ligă!

Retrogradată la finalul sezonului trecut în Divizia A, echipa de handbal de la CSM Galați țintește revenirea în elita handbalului feminin din România, Liga Florilor Mol. În acest sens clubul gălățean a perfectat transferul jucătoarei Sara Sablic. Sara este o croată de 23 de ani, 1.91 metri și vine la Mila 80 a Dunării din Franța, prima ligă, Saint Amand. În cariera ei jucătoarea ce poate fi folosită pe unul din posturile aferente liniei de 9 metri a mai jucat pentru RK Lokomotiva Zagreb.

Echipa pregătită de Daciana Balaban are programate vineri și sâmbătă primele meciuri de verificare din acest an. Vineri, de la ora 17:00 și sâmbătă, de la ora 12:00, la Sala Sporturilor Dunărea, CSM Galați va juca cu Activ Ploiești.

Altfel, CSM Galați este lider în Seria B din Divizia A, eșalonul secund, cu 15 puncte, maximum. Fetele Dacianei au trei puncte mai mult decât a doua clasată, CSM Iași. Primul meci oficial din 2024 va fi jucat de CSM Galați în etapa a VII-a, ultima din tur, pe terenul celor de la CSM Făgăraș, echipa de pe locul 5 în ierarhia seriei după meciurile din tur, 6 puncte, 5 jocuri. Pe teren propriu CSM Galați va juca primul meci oficial din 2024 în etapa a X-a, 4 februarie, cu echipa de pe ultimul loc Știința Bacău.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.