CSM Arcada întâlnește sâmbătă SCM Craiova în meciul etapei din Divizia A1

Două dintre primele patru clasate din campionatul Diviziei A1 masculine de volei se vor duela sâmbătă, în meciul etapei a 17-a din prima ligă masculină de volei. Campionii României, CSM Arcada Galați, vor primi replica pe parchetul Polivalentei celor de la SCMU Craiova, sâmbătă, de la ora 18:00.

CSM Arcada continuă lupta pentru câștigarea sezonului regulat și un program mai accesibil în play-off, iar în clasament este a doua cu 38 de puncte, 15 jocuri. SCMU Craiova, echipa fostului selecționer Dănuț Pascu, este implicată în lupta pentru primele patru locuri din clasament, iar înaintea jocului de la Galați este pe 4 în A1 cu 33 de puncte, 16 jocuri.

Gruparea gălățeană a câștigat aproape toate meciurile cu echipa din Craiova. Pe lângă meciul din turul campionatului de la Craiova, câștigat cu scorul 3-0, campionii au învins SCMU Craiova și în meciul de debut al sezonului, scor 3-0, în Supercupă. Formația din Craiova a învins CSM Arcada în precedentul sezon, în finala Cupei României, scor 3-1, după ce gruparea gălățeană a condus cu 1-0.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.