CSM Galați a învins Sportul Studențesc în al doilea meci din CN

Echipa de hochei de la CSM Galați a câștigat și al doilea meci din dubla cu Sportul Studențesc de la Otopeni. După victoria, scor 17-4, de luni, gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 17-3 în al doilea meci.

Aleksei Baskov, cu 6 puncte, 3 goluri și 3 assist-uri, a fost cel mai bun marcator al meciului. De remarcat că pentru Sportul Studențesc cele trei goluri au fost marcate de gălățenii Gabriel Spiridon și Anton Cristian Popa, dar și fostul jucător de la CSM Dunărea Galați, Alexandru Cristian Munteanu.

CSM Galați este pe locul patru în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori cu 28 de puncte din 20 de jocuri, 10 puncte mai mult decât CSA Steaua București, echipa de pe locul 5, formație ce a disputat 15 jocuri. (Cei de la Steaua mai au de jucat cele patru meciuri cu Sportul Studențesc, în timp ce CSM Galați a epuizat meciurile cu ”studenții”).

Pentru CSM Galați urmează meciurile de pe teren propriu cu CSHC Fenestela, jocuri ce sunt programate să se dispute sâmbătă – duminică, 17-18 februarie.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.