CSM Galați a încheiat fără puncte dubla cu CSA Steaua de la Otopeni

182
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați a pierdut și al doilea meci din dubla cu CSA Steaua București de la Otopeni, Ilfov. După înfrângerea de sâmbătă, scor 2-7, gălățenii au pierdut cu scorul 2-4 (0-2, 1-1, 1-1) al doilea meci de pe terenul bucureștenilor, cu golul patru marcat de ”militari” în finalul jocului în poarta goală a CSM-ului.

Steaua a condus cu 2-0 la prima pauză după ce a marcat prin Filip, în minutul 12 și Csergo Hunor în ultimele secunde ale treimii, gol marcat în situație de inferioritate numerică. Steaua a trecut în avantaj, scor 3-0, după reușita lui Adam Pauliny din minutul 25. CSM Galați a revenit pe tabelă în minutul 28 prin golul lui Sergei Paior, pentru 3-1, și cea a lui Luka Zorko din minutul 50, gol marcat în situație de 5 contra 3 pentru CSM Galați. În finalul meciului, minutul 58:32 formația gălățeană a forțat egalarea, portarul Onodi a lăsat locul unui jucător în câmp, însă la nici zece secunde distanță gazdele au speculat momentul și au marcat, prin Timaru, golul victoriei în poarta rămasă goală a CSM-ului.

După cele două înfrângeri de la Otopeni cu CSA Steaua echipa de hochei de la CSM Galați este pe locul 4 în clasamentul din Campionatul Național de Seniori cu 22 de puncte, 17 jocuri, patru puncte mai mult, dar și trei jocuri în plus față de cei de la CSA Steaua, echipa de pe locul cinci.

Pentru CSM Galați urmează alte două jocuri la Otopeni, luni și marți, 5-6 februarie, cu cei de la Sportul Studențesc București.

  • CSM Galați:
    • Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;
    • Hildebrand Szabolcs, Luka Zorko – Evgeni Yemeliannenko, Konstanin Chernyuk – Cătălin Berdilă (căpitan), Szocs Attila – Raduly Norbert, Olexander Alexandrov – fundași;
    • Patrik Machala, Roland Benedek, Mircea Constantin – Aleksander Neznamov, Sergei Paior, Vladislav Teamriuc – Remus Gheorghe, Vilmos Gergo Danalizi, Sillo Huba – Alexei Baskov, Raduly Szabolcs, Raul Maftei.
    • Julius Penzes, Cornel Chiriță – antrenori.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal