La două puncte de play-off după Oțelul – FCU Craiova 1-0!

248

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat din Superligă nou promovata Oțelul mai are doar două puncte de recuperat față de ultimul loc care asigură prezența în play-off. Băieții lui Dorinel Munteanu s-au apropiat de prima grupă valorică după victoria, scor 1-0, de pe propriul teren cu cei de la FCU 1948 Craiova.

Singurul gol al meciului a fost marcat de ”underul” Ștefan Bodișteanu. În minutul 64 jucătorul împrumutat de la Farul Constanța a trimis în poartă, din prima, o centrare perfectă primită de la portughezul Maciel. Jucătorul de 21 de ani a fost aproape de dublă în jocul cu craiovenii, dar a trimis peste poartă din aceeași poziție o altă centrare.

Pentru Oțelul au jucat: Stoian – Jelev, Cisse, Lovrici, Miguel Silva – Cisotti, Lameira, Teles – Maciel, Pop, Bodișteanu. Au mai intrat: Zivulici, Rusevici, Adăscăliței, Jardan și Tănasă.

Cu cele trei puncte din jocul cu FCU Craiova gălățenii au ajuns la 31 de puncte, după 25 de etape disputate din cele 30 ale sezonului regulat. Locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, este ocupat de Sepsi Sfântu Gheorghe cu 33 de puncte.

Pentru Oțelul urmează două jocuri în deplasare. Prima dată duminică, 18 februarie, de la ora 20:00, pe terenul celor de la Dinamo București, urmând ca sâmbătă, 24 februarie, de la ora 17:00, Oțelul să joace pe terenul celor de la Farul Constanța.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal