Meci cu o contracandidată pentru CSM Galați. ”Mergem cu gândul la victorie”

După două jocuri consecutive pe teren propriu în grupa locurilor 11-18, echipa de baschet de la CSM Galați va juca sâmbătă primul meci în deplasare din grupa a doua valorică a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Formația pregătită de Florin Nini va juca în Vrancea, sâmbătă, de la ora 17:00, pe terenul celor de la CSM Focșani una dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare.

Un meci dificil pentru că Focșaniul joacă foarte bine acasă. Este o echipă care a pus probleme mari, chiar dacă nu a reușit să câștige, a pierdut la câteva puncte în compania unor echipe bune. Au jucători de experiență, prin revenirea lui Justin Baker. E un meci dificil pentru că noi nu trecem prin forma cea mai bună, plus de asta avem câteva probleme de lot. Vrem ca la ora meciului să avem, în primul rând, cât mai mulți jucători valizi și să reușim un joc bun. Mergem cu gândul la victorie. Fiind o luptă efectivă, directă, pentru locurile din clasament este o dorință clară de a câștiga. Nu este un meci ușor, dorim să ne punem avantajele noastre în teren și să tranșăm într-un final și să obținem o victorie”, a spus Florin Nini despre jocul de sâmbătă.

Înaintea meciului de sâmbătă CSM Galați este pe locul 6 în grupa locurilor 11-18 cu 2/6 bilanțul la general, în timp ce vrâncenii sunt pe locul 7, penultimul, cu 1/7 la general. Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată în acest sezon, într-un joc din Cupa României, meci câștigat de gruparea gălățeană cu scorul 88-77, la Galați.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.