Unirea Braniștea a ”demolat” Dacia Unirea Brăila în meci amical

Vecine de clasament în seria a II-a din Liga a III-a, despărțite chiar de un punct în clasamentul de peste iarnă, Unirea Braniștea și Dacia Unirea Brăila s-au întâlnit miercuri, la Braniștea, în meci amical.

Meciul de la Braniștea, ultimul înaintea cantonamentului montan pentru gruparea din Braniștea, a fost câștigat de formația lui Ionuț Niculcea. Surprinzător este scorul cu care Braniștea a învins Brăila 10-1, la pauză 7-1!

Gabi Răducan, fost jucător al echipei din Brăila, a marcat două goluri, Robert Șoptică, jucător transferat în pauza de iarnă de la Viitorul Ianca, a reușit alte două goluri, ceilalți marcatori ai echipei din Braniștea au fost: Andrei Mihai, Lucian Murgoci, Alin Nica, Denis Alexandru Andrei și Andrei Docuz.

A fost a treia victorie, din trei jocuri, pentru Unirea Braniștea în actuala perioadă de pregătire. În precedentele jocuri formația pregătită de Ionuț Niculcea a învins Viitorul Cireșu, Liga a IV-a Brăila, cu scorul 7-2, și Siretul Cosmești, Liga a IV-a Galați, scor 7-0.

Pentru Unirea Braniștea urmează stagiul de pregătire montan de la Vatra Dorinei, detalii aici. La Vatra Dornei formația din Braniștea are programate două meciuri amicale cu Gloria Bistrița și CSM Deva, ambele echipe ce activează în Liga a III-a.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.