CSM Galați încheie sezonul regulat cu o deplasare dublă în Covasna

159

Echipa de hochei CSM Galați se pregătește de două meciuri cruciale în finalul sezonului regulat al Campionatului Național de Seniori. Meciurile vor avea loc sâmbătă și duminică, 16-17 martie, de la ora 18:30, la Târgu Secuiesc, împotriva echipei Fenestela.

Lupta pentru locul 4

CSM Galați se află în prezent pe locul 4 în clasament, cu 43 de puncte din 26 de meciuri. Echipa are 9 puncte avans față de CSA Steaua București, dar și 5 meciuri jucate în plus. Gălățenii au nevoie de victorii în ambele meciuri din Covasna pentru a-și consolida poziția în clasament și a se califica în finala mică. Cei de la Fenestela sunt pe locul șase în Campionatul Național de Seniori cu 22 de puncte din 24 de jocuri.

3-1 pentru CSM Galați în meciurile anterioare

În acest sezon, CSM Galați a dominat meciurile cu Fenestela, câștigând de 3 ori din 4 meciuri. La Galați, gălățenii s-au impus cu scorurile de 6-0 și 6-3 în Campionatul Național de Seniori, iar la Târgu Secuiesc au obținut o victorie cu 2-1 în Cupa României. Singura victorie a echipei Fenestela a venit în Cupa României, cu scorul de 4-3, la Patinoarul Dunărea. Cele două meciuri din Covasna vor fi decisive pentru CSM Galați în lupta pentru locul 4. Cu o victorie în ambele meciuri, echipa și-ar putea asigura participarea în finala mică și va avea șansa de a lupta pentru medaliile de bronz.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal