CSM Arcada cedează clar în Brașov și e la un pas de a pierde titlul

201
sursa foto: CEV.eu

Voleibaliștii de la CSM Arcada Galați se află în pericol iminent de a pierde titlul Diviziei A1 la volei masculin, după ce au fost învinși clar în meciul 3 al finalei, disputat duminică la Brașov. Corona Brașov și-a impus autoritatea obținând victoria cu scorul de 3-0 (18-25, 21-25, 20-25).

Gazdele au controlat ostilitățile pe parcursul întregii partide, dictând ritmul jocului și valorificând la maximum avantajul terenului. Echipa antrenată de Laurențiu Lică a profitat de momentele de ezitare ale CSM Arcada, reușind să își adjudece fiecare set fără prea mari emoții.

Pentru CSM Arcada, misiunea de a cuceri trofeul a devenit brusc extrem de complicată. O victorie luni, pe terenul Coronei, în direct la TVR Sport, este absolut necesară pentru a egala scorul general la 2-2 și a forța disputarea meciului decisiv, programat joi, 2 mai, la Galați.

La fel ca în primul meci al finalei jucătorii de la CSM Arcada au servit foarte prost cu 16 greșeli la acest procedeu. Cele mai multe i-au aparținut maghiarului Gergye, tot el a fost liderul așilor cu 5 puncte obținute cu acest procedeu.

Doar doi jucători din echipa gălățean s-au ridicat la nivelul unui meci de finală. Finlandezul Aaro Nikula fost cel mai eficient jucător al campionilor cu 14 puncte realizate, 13 cu atacul. Gergye a contribuit cu 13 puncte, 9 cu atacul și cei cinci ași. Următorul marcator al campionilor este Veniamin Aldea cu 4 puncte.

Sergiu Stancu a început meciul cu formula: Lescov, Aldea, Bala, Gergye, Nikula, Toman – libero. Au mai jucat: Mihălescu, Woch, Talpă, Butnaru, Theo Lopes, Karimi, Hamacher, Cristudor – libero.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal