Obiectivul lui Dorinel la Oțelul: Lupta pentru mai mult, cu o situație financiară mai bună

După două victorii consecutive în play-out-ul Superligii, antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, a vorbit despre obiectivul echipei în ultima parte a sezonului.

Munca de jos și ambițiile mari

Munteanu a subliniat că a pornit un proiect ambițios la Oțelul, preluând echipa din Liga a III-a și reușind promovarea în Superligă în doar doi ani și ceva. El își dorește ca situația financiară a clubului să se îmbunătățească, pentru a putea pretinde la mai mult.

”Am început o muncă de jos, știți foarte bine am luat echipa din Liga a III-a, în doi ani și ceva am promovat în Superliga României. Ambițiile mele sunt foarte mari, îmi doresc ca situația financiară de la club să se liniștească, dacă pot să spun așa, sau să se îmbunătățească, dacă pot să spun mai bine, să putem pretinde la mai mult”.

Câștigarea meciurilor de acasă, cheia succesului

Dorinel este convins că Oțelul ar fi avut o poziție mult mai bună în clasament dacă ar fi câștigat meciurile de pe teren propriu. El consideră că această problemă trebuie remediată pentru ca echipa să poată progresa în viitor.

”Am pierdut foarte multe puncte acasă ceea ce, cel puțin la nivelul echipei noastre a fost punctul forte, în anii precedenți, sau în Liga a II-a a fost forța noastră, în acest campionat am pierdut foarte multe puncte acasă și cred că asta a fost problema cea mare. Dacă ne câștigam jocurile de acasă cred că alta era situația. Dar, acum avem Cupa României și tragem să ajungem cât mai sus în play-out, pentru că și sportiv este bine și financiar este bine. Toți au de câștigat”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Antrenorul Oțelului a mai explicat că echipa nu are posibilitatea financiară de a mai rămâne în Craiova după meciul cu FCU Craiova, pentru meciul cu CSU Craiova din Cupă: ”Nu avem posibilități financiare să rămânem 5 zile sau 6 zile aici, la Craiova. Mergem acasă și ne întoarcem marți”, a spus Dorinel.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.