Oțelul cedează la Arad în fața UT-ei, dar rămâne pe locul 2 în play-out

Oțelul a suferit prima înfrângere din play-out-ul Ligii 1, cedând în fața UTA-ei cu 3-1, într-un meci dominat de elevii lui Dorinel Munteanu, dar pierdut pe contraatacuri.

Meciul a debutat echilibrat, cu ocazii la ambele porți. Oțelul a fost mai prezentă în ofensivă în prima repriză, având 8 ocazii de gol, dar nu a reușit să le fructifice. Cea mai mare șansă a gălățenilor a aparținut lui Alex Pop, care a marcat în minutul 10, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Repriza a doua a adus un joc mai deschis, dar Oțelul a continuat să domine. Gazdele au deschis scorul în minutul 62 prin Omondi, contrar cursului jocului. Gălățenii au continuat să atace, dar au cedat din nou pe contraatac, Lukasen marcând în minutul 78 pentru 2-0. Pop a stabilit scorul final în minutul 81. Oțelul a marcat golul de onoare prin Cisotti în ultima fază a meciului.

Deși a dominat meciul, Oțelul a cedat la Arad din cauza lipsei de eficiență în ofensivă și a greșelilor individuale în defensivă.

Dorinel a folosit echipa: Pap – Adăscăliţiei, Yabre, Cisse, Miguel Silva, Cisotti, Zivulici, Teles, Tănasă, Pop, Malle. Au mai jucat: Bodișteanu, Lameira, Rus, Neagu, Rusevic.

În clasament, Oţelul a rămas cu 30 de puncte și a coborât pe locul 2 în play-out, înainte de disputarea ultimului meci al rundei. Duminică, de la ora 13:30, pe stadionul ”Oțelul” formația gălățeană va juca cu cei de la FC Hermannstadt Sibiu.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.