Antrenorul de aur Sergiu Stancu își prelungește contractul cu CSM Arcada Galați: Misiunea continuă spre noi trofee!

412
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSM Arcada Galați anunță cu entuziasm prelungirea contractului cu antrenorul Sergiu Stancu, cel care a condus echipa spre numeroase succese în ultimii ani. Stancu, considerat un adevărat “magician al voleiului” datorită palmaresului său impresionant, va rămâne la cârma echipei masculine pentru încă un sezon.

Sub conducerea sa prodigioasă, CSM Arcada a cucerit un palmares de invidiat: cinci titluri de campioană a Diviziei A1 (2019, 2020, 2021, 2022, 2023), Cupa României (2022) și două Supercupe (2019, 2023). Un punct culminant al mandatului lui Stancu îl reprezintă calificarea istorică a echipei în grupele CEV Champions League (2023), o performanță unică în istoria clubului.

Sergiu Stancu este și selecționerul echipei naționale a României, formație cu care se află acum în cantonament.

Tehnicianul de 41 de ani deține un record impresionant pentru un tehnician în România. Fost jucător la echipa națională a României, Stancu antrenează de 8 ani perioadă în care a câștigat de șase ori titlul de campion al României. ”Sunt 7 ani de antrenorat. În primul sezon, la Ploiești, am terminat pe locul 5, iar în următorii 6 ani am câștigat campionatul, unul cu Tricolorul Ploiești și cinci cu CSM Arcada Galați. Rețeta este simplă, zic eu. Tot ce se întâmplă este meritul oamenilor care sunt lângă noi și ne finanțează. Ei sunt primii care ajută financiar acest proiect. Apoi sunt jucătorii, cei care câștigă campionatele. Meritul este total al lor”, ne-a spus Sergiu Stancu la finalul sezonului trecut.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal