Avans de 5 puncte! Covurluiul Târgu Bujor se detașează după victoria cu Agrostar Tulucești

617

Campionatul Ligii a IV-a U19 a programat duminică derby-ul campionatului. Pe stadionul ”Orășenesc” din Târgu Bujor liderul la zi Covurluiul Târgu Bujor a jucat cu campioana en-titre Agrostar Tulucești, echipa de pe locul doi în clasamentul la zi. Înaintea meciului de la Târgu Bujor cei de la Covurluiul erau pe primul loc, dar cu un avans de doar două puncte.

Derby-ul de la Târgu Bujor a fost câștigat de gazde categoric, scor 6-0. Marian Păun, cu o dublă, a marcat primele două goluri ale gazdelor, Costel Bulai a urcat tabela la 3-0, Cătălin Păun a marcat pentru 4-0, Marian Cornea a semnat desprinderea la 5-0, iar decarul Costel Bulai a reușit dubla cu golul pentru 6-0.

Celelalte rezultate din etapa a 23-a Liga a IV-a U19: Avântul Drăgănești – Viitorul Umbrărești 0-2, Gloria Ivești – Șoimii Foltești 1-2, Alegria Matca – Victoria Independența 11-1, Voința Cudalbi – ACS Lascăr Schela 2-2, Siretul Cosmești – Muncitorul Ghidigeni 1-1.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului Covurluiul Târgu Bujor are un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului. Covurluiul a acumulat 58 de puncte în 21 de jocuri, în timp ce a doua clasată Agrostar Tulucești este pe doi cu 53 de puncte, 21 de jocuri.

Etapa a 24-a din cele 26 ale sezonului se va disputa după programul: Viitorul Umbrărești – Siretul Cosmești, Progresul Munteni – Covurluiul Târgu Bujor, Agrostar Tulucești – Voința Cudalbi, Victoria Independența – Gloria Ivești, Șoimii Foltești – Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni stă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal