Covurluiul Târgu Bujor U19 – campioană județeană! Va reprezenta Galațiul în Faza interjudețeană!

Cu trei etape rămase de jucat din Liga a IV-a U19, Asociația Județeană de Fotbal Galați a premiat deja campioana ediției 2023-2024. Echipa Covurluiul Târgu Bujor a reușit să își asigure titlul după victoria din derby-ul cu Agrostar Tulucești, obținând un avans de cinci puncte decisiv.

Pe lângă victoria din meciul direct cu cei din Tulucești, juniorii de la Covurluiul au beneficiat și de două victorii la masa verde, în urma neprezentării echipelor Progresul Munteni și Muncitorul Ghidigeni la meciurile cu noua campioană.

Astfel, Covurluiul Târgu Bujor U19 își adjudecă titlul de campioană județeană cu un parcurs remarcabil: 64 de puncte acumulate din 23 de meciuri jucate, 21 de victorii, cele mai multe din campionat, o remiză, cele mai puține, și o singură înfrângere, cele mai puține. De asemenea, echipa a marcat 126 de goluri, cel mai bun atac, și a primit doar 20, cea mai bună apărare.

Lotul echipei campioane, condus de antrenorul Doru Balmuș și președintele-finanțator Ion Coroiu, a fost format din:

Portar: Claudiu Stratulat
Fundași: Iulian Păun, Marian Pițigoi, Paul Butunoiu, Marian Păun, Alexandru Donțu, Nathanael Ghimpu, Valentin Guiță, Dorian Lefter
Mijlocași: Marius Benea, Costel Bulai, Denis Micu, George Benea, Gabriel Lemnaru, Cătălin Stancu
Atacante: Cătălin Păun, Dănuț Filip, Andrei Andone, Marian Cornea.

Covurluiul Târgu Bujor U19 își va continua parcursul victorios în faza interjudețeană a Campionatului U19, unde va înfrunta reprezentanta județului Constanța în primul tur eliminatoriu.

Felicitări echipei Covurluiul Târgu Bujor U19 pentru titlul obținut și mult succes în fazele naționale ale Campionatului U19!

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.