CSM Galați a cedat în fața SCM Craiova. Gălățenii au pus capăt seriei de cinci victorii consecutive

63
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Baschetbaliștii de la CSM Galați au suferit o înfrângere în prima manșă a finalei play-out-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM), cedând în fața SCM U Craiova cu scorul de 108-61 (33-16, 22-12, 25-19, 28-14).

Meciul disputat la Arena de Baschet din București a fost dominat de echipa oaspete, care a condus detașat pe tabelă încă din primele minute. Formația din Craiova a reușit să își mențină avantajul pe parcursul întregii partide, impunându-se cu o diferență de 47 de puncte.

Cei mai buni jucători ai CSM Galați au fost Johnson (19 puncte), Ciotlăuș (10 puncte) și Razdevsek (10 puncte),

Înfrângerea de la București este prima după o serie incredibilă de cinci victorii consecutive. Începută în meciul doi al seriei decisive pentru salvarea de la retrogradare cu CSM Târgu Jiu, invincibilitatea echipei pregătite de Florin Nini a continuat cu două victorii la Galați contra gorjenilor la care s-au adăugat cele două victorii din semifinala cu CS Vâlcea. Toate cele trei adversare cu care CSM Galați a jucat, sau joacă, în play-out, au încheiat sezonul regulat pe poziții în partea de sus a grupei 12-18.

Cele două echipe se vor confrunta din nou miercuri, 9 mai, în meciul doi al finalei. Partida va avea loc la ora 18:00 la Sala Sporturilor din Craiova.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal