CSM Galați a încheiat parcursul din Liga Națională de Baschet Masculin

Echipa de baschet de la CSM Galați a încheiat sezonul în Liga Națională de Baschet Masculin. Gruparea gălățeană a pierdut al doilea meci al finalei play-out-ului, meci în care în joc era locul 11. Disputat la Craiova, pe terenul celor de la SCM, jocul a fost pierdut de formația pregătită de Florin Nini cu scorul 115-75. Pe sferturi victoria formației craiovene a fost: 35-17, 28-23, 29-13, 23-21.

Jaylon Christopher Tate a fost cel mai bun marcator de la CSM Galați cu 21 de puncte, secondat de Andrei Calenic cu 14 puncte. Din meciul de la Craiova se remarcă evoluția lui Sebi Boghean. Revenit la echipa de club după o acțiune împreună cu echipa națională sub 16 ani Sebi a marcat 5 puncte în cele aproape 26 de minute jucate. Pe lista marcatorilor de la CSM Galați și-a trecut numele și Andrei Cosmin Buboiu, 17 ani, cu două puncte marcate.

CSM Galați a încheiat sezonul pe locul 12 după un final de sezon senzațional, cu o salvare de la retrogradare la care nu mai spera nimeni, locul în LNBM a fost consolidat cu o serie de cinci victorii consecutive.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.