Dorinel: “Îmi lipsește acest trofeu! Vreau să aduc Cupa la Galați!”

286
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Atât Oțelul Galați, cât și antrenorul său, Dorinel Munteanu, visează la câștigarea Cupei României, un trofeu absent din palmaresul amândurora. “Îmi lipsește acest trofeu și ca jucător, și ca antrenor. Vreau să îl aduc la Galați”, a declarat Dorinel la conferința de presă premergătoare jocului.

Meciul cu Corvinul Hunedoara din finală este văzut ca o provocare dificilă de către tehnicianul Oțelului: “Va fi un meci foarte greu. Corvinul e o echipă dificilă și foarte bine organizată. Trebuie să ne impunem în acest joc. Programul din Superligă a fost infernal. Am încredere în echipă și cred că băieții vor aborda jocul cu mare încredere. Ne dorim foarte mult acest trofeu, chiar dacă vom juca 90 sau 120 de minute”.

Munteanu consideră că ambele finaliste merită pe deplin prezența în ultimul act al competiției: “Din punctul meu de vedere, mâine se întâlnesc cele mai bune echipe din Cupă, nu neapărat surprize. Atât noi, cât și Corvinul am demonstrat valoare pe parcursul competiției și nu am primit multe șanse la începutul sezonului.”

Finala Cupei României dintre Oțelul Galați și Corvinul Hunedoara va avea loc miercuri, 15 mai, pe stadionul municipal din Sibiu, cu startul de la ora 20:30. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, și Prima Sport.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal