Handbal Feminin: Meciuri decisive la Galați pentru medaliile Campionatului Național de Junioare 1

228
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Turneul Final al Campionatului Național de Handbal rezervat junioarelor 1 se apropie de final, iar miza crește semnificativ în acest weekend. Ambele echipe gălățene participante, ACS Lucian Bute Galați și CSM Galați, vor lupta sâmbătă pentru a obține medalii sau un loc cât mai sus, în meciuri programate la Sala Sporturilor Dunărea.

ACS Lucian Bute luptă pentru finală

Fetele de la ACS Lucian Bute Galați vor juca în prima semifinală, sâmbătă, de la ora 16:30, împotriva echipei Liceului “Liviu Rebreanu” Turda. Meciul se anunță a fi unul strâns, ambele echipe având ambiții mari pentru titlul de campioană. ACS Lucian Bute a terminat faza grupelor pe locul doi, cu două victorii (31-20 cu CSM Galați și 29-28 cu Sepsi Sfântu Gheorghe) și o înfrângere (27-34 cu CS Rapid București), în timp ce Liceul “Liviu Rebreanu” Turda a obținut trei victorii (41-26 cu Activ Prahova Ploiești, 31-23 cu CSM București și 37-25 cu CSU Știința București).

CSM Galați în meciul pentru locurile 7-8

CSM Galați va juca de la ora 10:00 în meciul pentru stabilirea locurilor 7-8, cu Activ Prahova Ploiești. Echipa gălățeană a pierdut toate cele trei meciuri din faza grupelor, (20-31 cu ACS Lucian Bute Galați, 29-39 cu CS Rapid București și 29-37 cu Sepsi Sfântu Gheorghe), dar va dori totuși să obțină un rezultat pozitiv în ultima partidă a turneului.

Meciul pentru titlu se anunță palpitant

Cea de-a doua semifinală va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, între CS Rapid București și CSM București. Finalele se vor juca duminică. De la ora 11:30, se vor întâlni învinsele din semifinale, în timp ce finala va începe de la ora 14:00. Pentru toate jocurile din turneu intrarea este liberă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal