Ionuț Niculcea se desparte de Unirea Braniștea după 3 ani: “Am scris istorie!”

Antrenorul Ionuț Niculcea a anunțat oficial despărțirea de Unirea Braniștea, după 3 ani petrecuți pe banca echipei gălățene din Liga a III-a.

Niculcea a tras linie la finalul sezonului, evidențiind parcursul remarcabil al echipei sub conducerea sa: “Oficial se încheie un capitol de 3 ani în care am scris istorie. Am plecat împreună la drum din Liga a 4-a promovând direct din primul an; în al doilea an am surprins, depășindu-ne cu mult obiectivul și acum în al treilea an am repetat istoria de anul trecut terminând pe un loc de cinste în clasament.”

Tehnicianul, care a reușit să obțină locul 3 în Liga a III-a pentru al doilea sezon consecutiv, a subliniat dificultățile întâmpinate pe parcursul anului: “Un loc 3 bine meritat. A fost un an cu obstacole, un an în care mulți nu ne dădeau șanse să intrăm nici măcar în play-off dar… cum spuneam mai demult… nu mor caii când vor câinii! Nu regret acele meciuri pierdute de la jumătatea campionatului ce au îngreunat parcursul pentru că asta ne-a dat ocazia să ne arătăm valoarea iar ca și antrenor, pe această cale doresc să le mulțumesc colegilor din breaslă care nu au ezitat să mă felicite cu orice ocazie!”

Niculcea a apreciat recunoașterea primită din partea celor din domeniu: “Este plăcut să auzi atâtea aprecieri în jur și să ți se valideze munca și efortul din partea celor care știu cu adevărat ce înseamnă fotbal.”

Despărțirea lui Niculcea de Unirea Braniștea marchează sfârșitul unei ere de succes pentru echipa gălățeană. Rămâne de văzut cine va fi numit noul antrenor și care vor fi obiectivele echipei pentru sezonul viitor.

Imediat după ultimul meci al sezonului Ionuț Niculcea, antrenorul de la Unirea Braniștea a anunțat că a încheiat colaborarea cu gruparea gălățeană din Liga a III-a. În mesajul în care și-a anunțat plecarea tehnicianul gălățean a făcut și un scurt bilanț al rezultatelor pe banca celor de la Braniștea.

”Oficial se incheie un capitol de 3 ani in care am scris istorie. Am plecat impreuna la drum din liga a 4 a promovand direct din primul an; in al doilea an am surprins, depasindu ne cu mult obiectivul si acum in al treilea an am repetat istoria de anul trecut terminand pe un loc de cinste in clasament”, a scris Ionuț Niculcea.

Antrenorul ce a terminat al doilea sezon consecutiv cu Braniștea în top 3 a mai declarat că a obținut locul trei după un sezon cu multe piedici întâlnite pe drum. ”Un loc 3 bine meritat. A fost un an cu obstacole, un an in care multi nu ne dadeau sanse sa intram nici macar in play off dar … cum spuneam mai demult… nu mor caii cand vor cainii!
Nu regret acele meciuri pierdute de la jumatatea campionatului ce au ingreunat parcursul pentru ca asta ne a dat ocazia sa ne aratam valoarea iar ca si antrenor , pe aceasta cale doresc sa le multumesc colegilor din breasla care nu au ezitat sa ma felicite cu orice ocazie!
Este placut sa auzi atatea aprecieri in jur si sa ti se valideze munca si efortul din partea celor care stiu cu adevarat ce inseamna fotbal

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.