Lupta pentru Europa continuă! Dorinel: “Nu ne lamentăm după înfrângere, luptăm mai departe!”

La doar câteva zile de la pierderea dramatică la loviturile de departajare din finala Cupei României, Oțelul se pregătește pentru o nouă bătălie crucială. Duminică, de la ora 14:30, roș-albii vor înfrunta U Cluj-Napoca în semifinala barajului pentru Conference League.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a declarat că echipa a depășit dezamăgirea finalei și este gata să lupte pentru un loc în competiția europeană:

“Am avut o discuție sinceră cu jucătorii după meciul din Cupă și cred că și-au revenit mental. Nu ne lamentăm după înfrângeri, chiar dacă a fost dureroasă, și nu facem nici festivități exagerate după victorii. Viața merge mai departe. Am realizat multe în acest sezon ca nou-promovată, cu un program infernal de 12-14 meciuri în 46 de zile.

Munteanu a subliniat importanța meciului cu U Cluj:

Am discutat ieri despre strategia pentru ultimele două meciuri. Obiectivul nostru principal este victoria cu U Cluj pentru a juca finala barajului cu Craiova și a obține un loc în Europa. Majoritatea suporterilor ne apreciază parcursul din acest sezon, chiar dacă unii critică constant echipa și conducerea.

Antrenorul a vorbit și despre starea echipei și despre adversarul din baraj:

“Principala mea grijă a fost recuperarea jucătorilor după programul încărcat. Am văzut că antrenorul Universității Cluj mizează pe oboseala noastră, dar vom demonstra mâine că jucătorii noștri sunt pregătiți. Sunt convins că vom avea un sprijin consistent din partea publicului. Nu avem probleme majore de lot, doar mici contuzii. Revin Adăscăliței și Teles. Abordăm meciul cu încredere și sperăm la victorie.”

Oțelul are o șansă importantă de a obține un loc în Conference League și de a continua parcursul impresionant din acest sezon. Meciul cu U Cluj se anunță a fi unul tensionat și disputat, cu o miză majoră pentru ambele echipe.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.