„Mai puternici din înfrângere!”. Oțelul lui Dorinel caută revanșa în barajul european

Oțelul a pierdut dramatic finala Cupei României, cedând în fața Corvinului Hunedoara la loviturile de departajare după ce meciul regulamentar s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Antrenorul echipei gălățene, Dorinel Munteanu, nu a ascuns dezamăgirea după acest rezultat, asumându-și totodată vina pentru eșec: “Nu am reușit să gestionăm bine cele două momente în care am condus pe tabelă. Am comis greșeli individuale care ne-au costat victoria. Este o zi tristă pentru mine, pentru echipă și pentru tot orașul Galați. Totuși, această înfrângere trebuie să ne întărească și să ne motiveze să privim cu încredere spre viitorul apropiat.”

Munteanu a ales să nu privească loviturile de departajare, explicând: “Am emoții puternice în astfel de momente. Ne-am dorit enorm să câștigăm Cupa, nu doar pentru mine, ci mai ales pentru echipă, care a avut un sezon excepțional. Din păcate, nu a fost seara noastră. Adversarul nu ne-a surprins cu nimic, jocul a fost echilibrat, dar noi am comis două erori individuale care ne-au costat victoria. Băieții sunt triști, dar ne vom concentra acum pe barajul cu Universitatea Cluj. Sperăm să obținem victoria și să ne calificăm în Europa.”

Tehnicianul Oțelului a ținut să mulțumească suporterilor pentru sprijinul lor: “Am discutat cu jucătorii despre penalty-uri cu o zi înaintea meciului. Gândul meu s-a îndreptat imediat spre suporterii noștri, care ne-au susținut și ne vor susține mereu. Sunt convins că tot orașul Galați suferă acum, dar fotbalul este imprevizibil. Așa cum am spus, această înfrângere trebuie să ne facă mai puternici și să ne determine să luptăm și mai mult pentru victorie în meciurile viitoare.”

Oțelul Galați și Universitatea Cluj se luptă duminică pentru un loc în finala barajului de Europa. Meciul care va avea loc duminică, 19 mai, la ora 14.30. Oțelul Galați și Universitatea Cluj se vor confrunta pe stadionul ”Oțelul”.

Miza este importantă: câștigătoarea va merge mai departe pentru a juca împotriva echipei clasate pe locul al treilea din play-off, meciul urmând a se disputa pe terenul acesteia din urmă. Data și ora exactă a acestei partide vor fi anunțate ulterior.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.