”Marea Roșie” se pregătește să inunde stadionul Oțelul! Meci decisiv pentru Conference League

Imediat după finala Cupei României, Oțelul se pregătește pentru o nouă bătălie crucială, de data aceasta pe plan european. Duminică, de la ora 14:30, pe stadionul “Oțelul”, elevii lui Dorinel Munteanu vor primi vizita Universității Cluj-Napoca în semifinala barajului pentru Conference League.

Atmosfera din stadion va fi cu siguranță electrizantă, iar ultrașii Peluzei Nord Galați îndeamnă toți fanii să vină la meci îmbrăcați în roșu pentru a crea o atmosferă incendiară care să intimideze adversarii.

“TOȚI ÎN ROȘU!” este mesajul transmis de Peluza Nord, care subliniază importanța meciului din duminică. “Luând în considerare că este un meci foarte important, avem rugămintea ca toți participanții la meciul de baraj de duminică, indiferent de locul din stadion, să vină îmbrăcați în roșu, să facem o atmosferă cum doar noi putem!”, se arată în anunțul Peluzei Nord.

Intrarea la meciul de duminică va fi gratuită, biletele cu valoare zero putând fi procurate online pe platforma Entertix & MyTicket sau de la casele de bilete de la stadion.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.