Oțelul în finala Cupei României: “O calificare cu inima”

313
foto: SC Oțelul/Facebook

Oțelul Galați este gata să scrie istorie! Echipa gălățeană a reușit o calificare dramatică în finala Cupei României, după o pauză de 20 de ani.

Calificare cu suflet

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a felicitat Oțelul pentru parcursul extraordinar din Cupa României, subliniind că gruparea gălățeană a obținut calificarea “cu inima”.

“Sunt sigur că în 15 mai vom avea un adevărat spectacol. Va fi o experiență unică pentru toți suporterii care se vor afla la Sibiu sau cei care vor urmări pe micile ecrane acest meci.”, a spus Burleanu.

“Actualul sezon de Cupa României a reconfirmat sloganul: ‘inima fotbalului românesc’. Gândiți-vă că ambele echipe au promovat în sezonul precedent Corvinul Hunedoara din Liga a III-a în Liga a II-a, iar Oțelul din Liga a II-a în Liga I. Cine și-ar fi imaginat că cele două echipe vor putea să aibă această oportunitate unică de a juca chiar finala.”

“Cred că ceea ce le-a ajutat ambele echipe a fost tocmai inima, nu întâmplător acesta este și sloganul competiției ‘inima fotbalului românesc’. Cred că prin sufletul pe care l-au pus în toate fazele acestei competiții extrem de frumoase au reușit practic să ajungă până în această finală”, a declarat Burleanu.

O finală memorabilă așteaptă

Oțelul va lupta pentru trofeu cu Corvinul Hunedoara, o altă echipă care a surprins plăcut în această ediție a Cupei României. Meciul se va juca pe 15 mai 2024, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal