Oțelul merge în finala Cupei cu moralul ridicat după victoria cu Botoșani! Dorinel: “Recuperarea, prioritatea zero!

1893

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu a învins cu 2-0 FC Botoșani în ultimul meci al sezonului din Superligă, obținând o victorie importantă care le dă moral de fier înaintea finalei Cupei României.

Un meci premergător finalei, o demonstrație de concentrare

Meciul cu Botoșani a fost unul dificil, având în vedere iminenta finală a Cupei cu Corvinul Hunedoara. Cu toate acestea, elevii lui Dorinel Munteanu au demonstrat o maturitate tactică remarcabilă, concentrându-se total pe obținerea victoriei.

“Nu este ușor să joci cu gândul la un trofeu care va fi pus în joc peste câteva zile”, a declarat Dorinel Munteanu pentru Oțelul TV. “Dar băieții au înțeles mesajul meu, s-au concentrat și au făcut o partidă foarte bună, exactă.”

Recuperarea, primul obiectiv al lui Dorinel

După meciul încheiat aproape de miezul nopții Dorinel a declarat că principalul obiectiv este recuperarea de după efort a jucătorilor. ”Deja mă gândesc la recuperarea jucătorilor și la plecarea noastră spre Sibiu marți dimineață, devreme, pentru a putea face un antrenament și a ne reveni după efortul depus pentru că s-a făcut efort foarte mare.”

O finală extrem de dificilă așteaptă Oțelul

Victoria cu Botoșani oferă Oțelului un plus de încredere înaintea finalei Cupei României cu Corvinul Hunedoara. Totuși, Dorinel Munteanu este conștient de dificultatea meciului care urmează. “Am tratat meciul cu seriozitate, așa cum am spus de la început, și asta s-a văzut în rezultatul final”, a afirmat antrenorul Oțelului. “Acum trebuie să ne recuperăm cât mai repede. Ne pregătim să facem o partidă bună și în finala Cupei României, deși va fi un meci extrem de dificil cu Corvinul Hunedoara. Ei au ales să joace cu juniorii în ultimul meci, noi nu am făcut-o și nu o vom face niciodată.”

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal