United, la un pas de un nou titlu: Meciurile 3 și 4 din finală se joacă la Timișoara

După un avans de 2-0 obținut în primele două meciuri ale finalei, United se pregătește pentru meciurile 3 și 4, programate marți, 21 mai, de la ora 17:00, și eventual miercuri, 22 mai, de la ora 17:00, la Timișoara, în Sala Sporturilor Constantin Jude.

Victoria este esențială pentru elevii lui Florin Ignat dacă doresc să își apere titlul de campioni.

Antrenorul campioanei este prudent: “Nu avem trofeul câștigat. Avem un avantaj, dar cu siguranță nu este decisiv. Ne așteaptă cel puțin un meci la Timișoara în care o să fie la fel de greu cum au fost primele două ale finalei de la Galați”, a declarat Florin Ignat.

Dominare United în duelurile directe

United și CFR Timișoara s-au întâlnit de șase ori în acest sezon, iar balanța victoriilor se înclină în favoarea gălățenilor, cu 4-2. United a câștigat ambele meciuri din sezonul regulat, 3-1 la Timișoara și 4-3 la Galați, la care se adaugă victoriile din primele două meciuri ale finalei, 5-2 și 5-3. Cele două victorii ale CFR-ului au venit în faza play-off, 3-2 la Galați și 7-5 la Timișoara.

Meciul 3 din finala Ligii I va avea loc marți, 21 mai, de la ora 17:00, la Timișoara. Meciul 4, dacă va fi necesar, se va juca miercuri, 22 mai, tot de la ora 17:00. Jocurile vor fi transmise în direct de Digi Sport 3.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.