United revine de trei ori și câștigă dramatic în finala cu CFR Timișoara

435
foto: CS United/Facebook

Chiar dacă CFR Timișoara a condus de trei ori în meciul doi al finalei cu United, formația campioană a revenit de fiecare dată. Mai mult, la 3-3 trupa lui Florin Ignat a trecut la conducere, scor 4-3. Așteptata replică a CFR-ului din Timișoara nu a venit, în schimb a marcat căpitanul Araujo cel care a închis tabela cu scorul 5-3.

Vizitatorii au deschis scorul rapid, în minutul doi au marcat cu o execuție spectaculoasă. Egalarea a venit la șase minute distanță. În minutul 8 Iulian Cojocaru a marcat din lovitură liberă. Dudău a sărit peste minge, Leleo a pasat în extrema la Cojocaru, chiar daca Daniel era pregătire de execuție, iar basarabeanul a marcat cu un șut de la distanță. Tot prin intermediul unei lovituri libere au trecut cei de la Timișoara în avantaj, scor 2-1. Imediat cei de la CFR au comis a șasea greșeală, iar Daniel Araujo a transformat și a stabilit scorul pauzei, chiar dacă Dudău a trimis în bară în ultimele secunde ale primei reprize.

La trei minute de la reluare CFR Timișoara a trecut în avantaj, scor 3-2. Nici de această dată oaspeții campionilor nu au stat prea mult timp la conducere, Vlăduț Dudău a egalat la 3 cu un trimis din prima de la nouă metri. La jumătatea părții secunde campionii au trecut pentru prima oară în avantaj în meciul de marți, Matei Boșneagă a marcat ”uitat” singur lângă bară de cei de la CFR. După ce echipa din Timișoara a trimis în bară, Daniel Araujo a stabilit scorul final 5-3 United, și 2-0 la general.

Florin Ignat a început meciul cu formula: Toniță – Sase, Araujo, Deiby, Boșneagă. Ceilalți jucători din rotația campionilor au fost: Cîrdei, Leleo, Dudău, Cojocaru, Crăciun, Crișan, A. Cireș, Trișcă.

După două jocuri la Galați finala se mută la Timișoara pentru meciul trei, marți, 21 mai, ora 17:00, și miercuri, 22 mai, ora 17:00, (dacă va fi cazul). Dacă după cele două jocuri de la Timișoara scorul general va fi egal se va juca și meciul cinci, decisiv, la Galați, 27 mai. Pentru a-și păstra titlul de campioană gălățenii mai au nevoie de o victorie în finală.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal