Visul european al Oțelului s-a stins după 0-2 cu U Cluj

Visul european s-a năruit pentru cei de la Oțelul, după o înfrângerea cu 0-2 în fața Universității Cluj, în primul meci al barajului pentru Conference League. Meciul de duminică, disputat pe Stadionul Oțelul, a fost o oglindă a întregului sezon pentru gălățeni: dominare, dar lipsă de eficiență.

Susținuți de un număr considerabil de fani, cea mai mare parte dintre ei îmbrăcați în roșu, jucătorii lui Dorinel Munteanu au pornit în forță, dominând categoric prima repriză. Teles a avut prima ocazie importantă, cu un șut de cap care a trecut pe lângă poartă, urmat de un penalty ratat de Rusevici. Ratarea loviturii de pedeapsă a schimbat ușor cursul jocului, clujenii echilibrând partida. Accidentul lui Cisse a slăbit și mai mult defensiva Oțelului, iar echipa a plătit prețul în repriza a doua.

Profitând de greșelile defensive ale gălățenilor, Universitatea Cluj a punctat de două ori prin intermediul lui Anselmo (minutele 62 și 73), ambele goluri venind pe contraatac. Oțelul a încercat să forțeze un gol, dar fără succes, clujenii reușind să gestioneze bine avantajul obținut.

Meciul cu U Cluj a fost abordat de Dorinel cu formula: Pap – Adăscăliței, Yabre, Cisse, Miguel – Teles, Lameira, Cisotti – Maciel, Rusevici, Tănasă. Au mai intrat: Zivulici, Malle, Bodișteanu, Gaitan și Rus.

Astfel, Oțelul își încheie sezonul 2023-2024 cu un sentiment amar, dar și cu satisfacția unui parcurs peste așteptări. Locul 8 în Superligă și finala Cupei pierdută în urma loviturilor de departajare, demonstrează potențialul echipei. Jucătorii vor intra acum în vacanță, urmând ca pregătirile pentru noul sezon să înceapă în curând

Oțelul a ratat șansa de a participa în competițiile europene, dar a demonstrat un progres semnificativ pe parcursul sezonului.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.