Alfa Galați U17 a cedat la lovituri de la 11 metri ”sfertul” la Onești. Gălățenii au terminat pe 5 la nivel național

După victoriile cu campioanele județene din Constanța și Vaslui, Alfa Galați, câștigătoarea campionatului județean U17 din Galați, a cedat în fața campioanei județului Bacău, Sportul Onești, în faza sferturilor de finală a Campionatului Național Under 17 Județean.

Meciul disputat sâmbătă, 8 iunie, pe stadionul CSM Borzești, a fost unul echilibrat, scorul fiind 0-0 la finalul timpului regulamentar. Gălățenii, evoluând din nou cu jucători mai tineri, au reușit să țină piept adversarilor pe tot parcursul meciului.

Departajarea s-a făcut la loviturile de la 11 metri, unde Sportul Onești s-a impus cu 6-5. Au marcat pentru Alfa Galați: Domnițeanu, Aftene, R. Flutur, Drăgan și Neagu, în timp ce Mănăilă a ratat.

Echipa utilizată de antrenorul Ionuț Niculcea a fost: Grozea – Leibovici, Neagu, Drăgan, Lupu, Sin, Aftene, P. Flutur, Hânțescu, Mănăilă, Domnițeanu. Au mai intrat: Maravela, Palade, R. Flutur, Comănescu și Balic.

Locul 5 la nivel național

Deși nu a reușit să își continue parcursul în competiție, ACS Alfa Galați se poate mândri cu o generație talentată de jucători, care a obținut locul 5 la nivel național. Dintre echipele eliminate în faza sferturilor de finală Alfa Galați este singura care a părăsit competiția doar după loteria loviturilor de departajare. Clasarea este o performanță remarcabilă, având în vedere diferența de vârstă dintre jucătorii echipei și adversarii lor.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.