CSM Arcada Galați aduce un centru de talie internațională: Gustavs Freimanis

CSM Arcada Galați își continuă campania de transferuri pentru sezonul 2024-2025, aducând în lot un jucător de talie internațională: centrul leton Gustavs Freimanis (2.05 metri).

Freimanis, care are o experiență de 3 ani în ligile din Italia și Franța, vine la Galați după un sezon în care a jucat la Tourcoing Lille Métropole, echipă cu care a terminat pe locul 4 în campionatul francez. De asemenea, a evoluat pentru naționala Letoniei în Silver League.

“Continuăm să construim un lot valoros pentru noul sezon competițional, iar Gustavs este un jucător cu reale calități care s-a impus în prima ligă franceză”, a declarat Marius Pârvu team – manager CSM Arcada Galați pentru CS Arcada. “Îi urăm bun venit și îi asigurăm pe suporterii noștri că vom aduce și alți jucători care vor crește nivelul echipei.”

Krizanovskis, născut în 1997, a debutat la nivel profesional în țara sa natală la SK Jēkabpils Lūši. Ulterior, a jucat în Italia la Gioiella Prisma Taranto, iar apoi în Franța la GFC Ajaccio Volley-Ball și Tourcoing Lille Métropole.

Noul jucător al CSM Arcada Galați va activa pe postul de centru.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.