CSM Arcada Galați: Transfer de marcă pentru titlul de campioană!

După pierderea titlului în ultimul sezon, CSM Arcada Galați se mobilizează puternic pentru a reveni pe tronul voleiului românesc. Echipa a anunțat marți un transfer de marcă, aducând acasă un jucător de talie internațională: Alexandru Rață.

Alexandru Rață, considerat de mulți ca fiind cel mai bun jucător român al momentului, se întoarce la CSM Arcada, clubul cu care a câștigat trei titluri de campioană națională și o Cupă a României.

“Sunt emoționat să revin la CSM Arcada, unde am cunoscut prima dată gustul victoriei”, a declarat Rață. “De aici am ajuns la națională, deci revin cu drag la echipa mea de suflet. Ne așteaptă un sezon dificil, dar sunt sigur că vom reuși să câștigăm trofeele. Așteptăm cu nerăbdare susținerea fanilor noștri, care sunt cei mai buni din țară. Hai, Arcada!”

Alex Rață vine la Galați după o experiență în străinătate, jucând în sezonul 2023-2024 pentru Tectum Acel (Belgia) și Zenit St. Petersburg (Rusia).

Transferul lui Rață este o lovitură importantă pentru CSM Arcada, care a mai adus în această vară și alți jucători de valoare: Filip Constantin, Carol Kosinski (ambii de la Rapid București) și Alexandru Ionescu (de la SCM Zalău), toți componenți ai echipei naționale a României.

Cu un lot complet remaniat și dornic de revanșă, CSM Arcada Galați are toate șansele să lupte cu succes pentru titlul de campioană în noul sezon.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.