Cupa României – Faza Județeană: semifinale tensionate cu surprize posibile

Meciuri tensionate și surprize posibile sunt așteptate miercuri în semifinalele Cupei României – Faza județeană.
Miercuri, 12 iunie, are loc penultima fază a Cupei României la nivel județean, cu meciurile din semifinale.

Conform tabloului semifinalelor, o finală dintre Voința Cudalbi (locul 1 Liga a IV-a) și Alegria Matca (locul 3 Liga a IV-a) pare previzibilă. Totuși, Cupa României este renumită pentru momentele neașteptate, iar Gloria Ivești (locul 5 Liga a IV-a) și Șoimii Foltești (locul 11 Liga a IV-a) ar putea strica pronosticurile.

În semifinale se vor disputa meciurile:

-Gloria Ivești, medaliată cu bronz în precedentele multe ediții de prim eșalon județean, formație clasată pe locul 5 la finalul sezonului actual de Liga a IV-a, va lupta cu Alegria Matca, revelația sezonului din primul eșalon județean, ocupanta locului trei în Liga a IV-a la finalul sezonului. Jocul se va disputa miercuri, 12 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești.

-Șoimii Foltești, clasați pe locul 11 la finalul Ligii a IV-a, vor înfrunta Voința Cudalbi, campioana Ligii a IV-a. Echipa din Foltești va juca pentru al doilea sezon consecutiv în semifinale, în timp ce Voința Cudalbi este deținătoarea trofeului Cupei României – faza județeană. Meciul se va disputa pe stadionul ”Comunal” din Vânători, începând de la ora 18:00.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.