Dorinel trage concluziile stagiului montan: jucători integrați, transferuri iminente și concentrare pe defensivă

Oțelul a finalizat prima parte a pregătirii de vară, stagiul montan de la Vatra Dornei, iar antrenorul Dorinel Munteanu a evaluat cantonamentul.

Jucătorii au dat dovadă de o bună adaptare la efort și la program, a declarat Dorinel, subliniind totodată perioada marcată de schimbări în lot, cu plecări și sosiri de fotbaliști. Integrarea rapidă a noilor membri a fost apreciată de antrenor, care este convins că această “perioadă grea” va fi benefică pentru echipă. ”Jucătorii au răspuns foarte bine la efort, la program. Știm cu toții că în această perioadă a fost una a schimbărilor. Au plecat câțiva jucători, au venit alți, care s-au integrat foarte rapid în programul de pregătire pe care l-am avut la Vatra Dornei. Sunt convins că va fi benefică această perioadă grea, important este că nu am avut jucători accidentați, toți jucătorii au fost valizi”, a spus Dorinel. Un aspect important este lipsa accidentărilor, a precizat Dorinel, toți jucătorii fiind apți de joc.

Dorinel își dorește ca până la plecarea în Austria toți jucătorii să fie prezenți și să semneze contractele, astfel încât la primul antrenament din Austria lotul să fie complet în proporție de 99%. ”Mai așteptăm 3-4 jucători care vor evolua în compartimentul defensiv. Vreau să întărim echipa în plan defensiv pentru că anul trecut am primit foarte multe goluri foarte ușor. Concentrarea noastră este pe acest compartiment, dar după cum știm, și știe toată lumea în fotbal totul se calculează la jocuri, la rezultate. Acum încep jocurile amicale, eu sper ca jucătorii noștri să se implice total. La fel ca în anii trecuți este concurență maximă chiar dacă au plecat câțiva jucători, vor veni alții care vor completa lotul, să am un lot de 24 de jucători. Sper ca până sâmbătă, când plecăm în Austria, jucătorii să fie prezenți a echipă, să încheiem contractele cu ei, iar la primul antrenament din Austria să fie locul 99% complet”, a spus Dorinel.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.