Drăguț optimist după înfrângerea cu Medgidia: “Nu ne resemnăm! Mergem la Medgidia cu gândul la victorie!”

Voința Cudalbi a pierdut duminică, pe teren propriu, meciul tur al barajului pentru promovarea în Liga a III-a cu CS Medgidia, scor 2-1. La pauză scorul a fost 2-0 pentru reprezentanta Constanței, iar la final s-a terminat 2-1. George Claudiu Stoian ”Geolgău” a marcat golul formației din Cudalbi în minutul 75.

Nicușor Drăguț, antrenorul echipei din Cudalbi, s-a declarat nemulțumit de rezultat, dar a rămas optimist cu privire la șansele echipei sale de a promova: “A fost un meci de luptă. Un meci în care doar neșansa a făcut să nu ieșim noi învingători. Practic mingea a refuzat să intre în poartă. Nu ne resemnăm. Abordăm returul cu gândul la victorie. Mergem acolo, la Medgidia, cu gândul doar la victorie.”

Echipa de start a Voinței Cudalbi a fost: Palade – Andrei, Antofe, Gâță, Bursuc, Postelnicu, Dragomir, Moroșanu, Oniciu, Stoian, Spânache. Pe parcursul jocului au mai intrat: Călin și Dajboc.

Voința Cudalbi nu are prea mult timp pentru a se regrupa. Miercuri, de la ora 18:00, campioana județeană va juca în finala fazei județene a Cupei României, la Vânători, cu Gloria Ivești.

Meciul retur din barajul pentru Liga a III-a va avea loc duminică, 23 Iunie, la Medgidia. Voința Cudalbi are nevoie de o victorie cu minim două goluri diferență pentru a obține promovarea.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.