Galațiul excelează la minifotbal: Damen Galați merge la EMF Champions League Firme și Instituți

Ajax Dulcisimo Galați și Legends Galați au reprezentat minifotbal gălățean în competițiile continentale în sezoanele precedente. În acest sezon celor două grupări gălățene li se va alătură și Damen Galați, formație ce va evolua la EMF EURO Business Cup, competiția europeană rezervată Firmelor și Instituțiilor, programată în Antalya, Turcia (16-20 Octombrie).

Brașovul a găzduit recent Campionatul Național de Minifotbal pentru firme și instituții, unde Galațiul a strălucit prin prestația a trei echipe: Damen Galați, Armata B300 și IPA 2 Frontiera Galați. Toate cele trei echipe au demonstrat un spirit competitiv remarcabil, obținând rezultate semnificative.

Damen Galați a reușit o performanță extraordinară, ajungând până în finala competiției. Echipa a luptat cu ardoare și determinare, obținând titlul de vicecampioană națională. Această victorie remarcabilă le-a adus și calificarea la Champions League pentru firme și instituții, ce va avea loc în Antalya. ”Cele 3 echipe au avut evoluții foarte bune, iar Damen a făcut o performanță extraordinară ajungând până în finala competiției, obținând astfel și calificarea la Champions League pentru firme și instituții ce se va desfășura în Antalya”, ne-a spus Cosmin Ilaș, vicepreședintele Federației de Minifotbal din România – ONG și organizator al campionatului local de minifotbal,

Performanța Damen Galați nu este singulară pentru orașul nostru. Echipele de minifotbal din Galați au o tradiție bogată de a obține rezultate remarcabile la turneele naționale. Această pasiune pentru sport și dedicare constantă demonstrează potențialul enorm al Galațiului în domeniul minifotbalului.

Succesul echipelor gălățene dă încredere că orașul nostru are tot ce trebuie pentru a organiza un Campionat Național de minifotbal de excepție. ”Deci cred că putem spune că avem deja o tradiție în Galați în acest sport, echipele noastre obținând în mod constant rezultate remarcabile la turneele naționale. Cred că avem toate premisele pentru a avea un Campionat Național de succes, la care așteptăm cat mai mulți spectatori”, a mai spus Cosmin Ilaș.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.